Vitorlás tanfolyam, vitorlás oktatás a Balatonon

Tapasztaltabb vitorlázó szeretne lenni? Frissíteni szeretné vitorlázó tudását nagyobb, akár tengeri vitorlázásra is ideális hajón? Szeretne versenyen indulni, vagy egyszerűen csak magabiztosabban szeretné fogni a kormányt?

Tanuljon vitorlázni Balatonfüreden exkluzív környezetben, a Balatonon egyedülálló oktatóhajóinkon! Vegyen részt vitorlás oktatásainkon! Legyen tapasztalt kormányos a Kékszalagra, vagy készüljön fel következő balatoni- vagy tengeri vitorlás túrájára Bavaria 32 Cruiser vitorlás hajóinkkal!

Többéves tapasztalattal és eredményes versenyzési múlttal rendelkező vitorlás oktatócsapatunk, kitűnő menettulajdonságokkal rendelkező, tengeri vitorlázásra is ideális hajóparkunk a garancia a biztos vitorlázótudás megszerzésére.

vitorlás-tanfolyam-balaton

Kinek ajánljuk tanfolyamainkat?

Vitorlás tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik olyan nagyobb, ugyanakkor kitűnő menettulajdonságokkal rendelkező, tőkesúlyos hajón szeretnének vitorlázni tanulni, amivel később biztonsággal vitorlázhatnak családjukkal, barátaikkal a tengeren és a Balatonon is.

Bavaria 32 Cruiser (2010) oktatóhajóink a tengeri nagyhajókra jellemző körkormánnyal rendelkeznek, így ha egy ilyen hajón gyakorolja a vitorlázást, garantáltan nem lesz hajóvezetési problémája a tengeren sem. Tanfolyamunkat feltétlenül ajánljuk azoknak is, akik a későbbiekben tengeri kishajó vezetői képesítést kívánnak szerezni.

Milyen vitorlás tanfolyamok közül választhat?

Vitorlás tanfolyam Tanfolyam célja Tanfolyam jellege Résztvevők száma Idôtartam Tanfolyam díja
Haladó vitorlás tanfolyam
Részletek
Gyakorlati jellegű oktatás a kezdő vitorlás tanfolyam során megszerzett vitorlás tudás fejlesztésére, felfrissítésére. elméleti és gyakorlati hajónként 4 fő 3 nap 84 000 Ft
3 napos verseny felkészítő vitorlás tanfolyam
Részletek
Intenzív, elméleti és gyakorlati vitorlás tanfolyam a versenyekre való felkészülésre, biztos vitorlás tudással rendelkezők részére. elméleti és gyakorlati hajónként 4 fő 3 nap 84 000 Ft
Egyéni vitorlás oktatás Intenzív, a gyakorlatra hangsúlyt helyező vitorlás tanfolyam némi elmélettel kiegészítve. Az oktatás egyéni felkészülési terv alapján, rugalmas időbeosztással és saját oktatóval történik. elméleti és gyakorlati 1 fő Rugalmas 99 000 / nap

Vitorlás tanfolyam időpontok

Tanfolyamainkat a vitorlázásra legideálisabb időpontokban, tavasszal és ősszel indítjuk. Tanulóink 4 kurzusok közül választhatnak, azonban egyéni vitorlás oktatás keretében lehetőség van rugalmas időbeosztásra is.
Tanfolyam időpontok 2012-ben.

Vitorlás tanfolyamok helyszíne

Az elméleti és gyakorlati oktatás helyszíne Balatonfüred, a balatoni vitorlás élet központja. Oktatóhajóink a Hotel Silver Resort**** exkluzív kikötőjében, a Silver Yacht kikötőben várják a hallgatókat.
Részletesen a báziskikötőnkről

Szállás a tanfolyam ideje alatt

Vitorlás tanfolyamaink idejére ingyenes szállást tudunk biztosítani Bavaria 32 Cruiser oktatóhajóinkon. A hajóinkon 2 db két ágyas kabin található, ahol 4 fő kényelmesen elfér.
További szállás ajánlataink

miért érdemes nálunk tanulnia?

 
1 A magas vizen töltött óraszám mellett nagy hangsúlyt helyezünk az elméleti oktatásra is.
5 A vitorlás tanfolyam elvégzését követően 15 % kedvezményt biztosítunk az első vitorlás hajóbérlés alkalmával a Balatonon.
2 Nálunk balatoni-, vagy tengeri túrázásra és versenyzésre egyaránt ideális hajón tanulhat meg vitorlázni.
6 Tudásszintjének megfelelően több kurzus közül választhat kiscsoportosan vagy akár egyénileg is.
3 Többéves oktatói tapasztalattal és eredményes versenyzési múlttal rendelkező, fiatalokból álló oktatói csapattól tanulhat.
7 Balatoni vitorlázás fővárosában, inspiráló környezetben tanulhat vitorlázni.
4 A tanfolyam ideje alatt kedvezményesen étkezhet és akár térítésmentesen meg is szállhat hajóinkon.
8 Nálunk a tanulást akár balatoni nyaralással is összekötheti, úgy tanulhat meg vitorlázni, hogy közben Ön és családja is páratlan környezetben kapcsolódhat ki.