Hajóbérlés kormányossal | Vitorlás bérlés kapitánnyal

Nincs hajóvezetői engedélye? Nem elég tapasztalt ahhoz, hogy egyedül kormányozzon el egy hajót? Szívesebben adná a kormányt egy tapasztalt vitorlázó kezébe?

Nálunk erre is van megoldás, hiszen hajóinkhoz igény szerint kapitányt, képzett kormányost is biztosítunk, Tapasztalt vitorlázók válogatott csapatával állunk rendelkezésére, akik mellett nemcsak hogy maximális biztonságban érezheti magát de el is sajátíthatja a sportág apróbb fortélyait is.

Mikor javasoljuk?
A hajóbérlés feltétele, hogy a hajón legalább egy személy rendelkezzen érvényes hajóvezetői engedéllyel és a hajót ez a személy vezesse. Javasoljuk, hogy akkor is vegye igénybe kormányosi szolgáltatásunkat, ha van ugyan tapasztalata a kormányzásban, de nem rendelkezik kellő magabiztossággal vagy éppen csak vitorlás ismereteit szeretné felfrissíteni.

A kormányossal bérelt vitorlázásról
Habár a hajót kormányosaink vezetik, Ön az, aki megmondja, hogy hová, és mikor szeretne vitorlázni. Ezért javasoljuk, hogy még az indulás előtt keresse fel weboldalunk programajánló, útvonaltervező oldalait és ismerkedjen meg a lehetőségekkel…
Természetesen a kapitány átengedi a kormányt Önnek is, így megtapasztalhatja milyen egy hajót vezetni, valamint betekintést nyerhet az alapvető vitorlás ismeretekbe is. Tapasztalt balatoni vitorlázókként, kormányosaink ajánlhatnak olyan kikötőket, amelyeket érdemes felkeresni, éttermeket, ahol remek a konyha, fürdőző helyeket, ahol jókat lehet úszni és persze megmondhatják, hogy mely helyeket érdemes inkább kihagyni.

Az árakról
A kormányos díja egy napra bruttó 25 400 Ft.
Több napra vagy egy hétre történő bérlés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlatot adhassunk Önnek, mivel az árat nagyban meghatározza a szezon, és a vitorlázással töltött napok száma.
A kormányos díjának kiszámításakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a kormányos ellátását is Önnek kell megoldania. Ez persze nem jelenti azt, hogy napi háromszori meleg étkezésről kell gondoskodnia, de azért nem árt, ha akad a számára is elegendő harapnivaló. Ezen felül kérjük azt is tartsa szem előtt, hogy a kapitány is a hajón alszik, ezért legalább a szalonban helyet kell biztosítania számára.

Használja ki a lehetőséget és adja át a hajó vezetését kormányosainknak!