Vitorlás csapatépítő tréningeink, vezetői tréningjeink révén hatékony és egyedülálló módszert kínálunk a vállalatok munkahelyi hatékonyságának és eredményességének növelésére. Hajóink fedélzeten eltöltött idő, jelentős mértékben fejleszti a csapat minden tagjának teljesítményét, alkalmazkodó képességét. A közös vitorlázás alakalmával olyan helyzetekben kell csapatként helytállni, mint a napi munkában: kockázatvállalás, együttműködés, tervezés, a résztvevők problémamegoldó képessége egyaránt előtérbe kerül.

Vitorlás programjaink a munkatársak ösztönzésén felül az üzleti élet szereplőivel történő kapcsolattartásra is kitűnő lehetőséget nyújtanak. A partnerkapcsolatok ápolásának ezen formája egyedülálló alkalmat nyújt a szokványostól eltérő vendéglátásra, az ügyfelek kiemelt kezelésére exkluzív környezetben.

Programjaink között megtalálhatja az incentive vitorlás túrákat, a kiscsoportos vezetői tréningeket, a legkülönbözőbb csapatépítő regattákat, vidám családi napokat, de szokványosnak nem mondható sajtótájékoztatókat és konferenciákat is szervezünk a Balaton vizén.

Kérje ajánlatunkat és szerezzen egy felejthetetlen vitorlás élményt munkatársainak, üzletfeleinek, partnereinek a magyar tengeren!